Wednesday, May 23, 2007

Beboermøde 23. maj 2007 - Præsentation af "7 visioner for udvikling"
















Onsdag d. 23. maj 2007 havde Bandholm-Reersnæs-Blans beboerforening indbudt til et beboermøde. Her præsenterede arbejdsgruppen "Nyt liv i byen" en sammenskrivning af de mere end 50 ideer til udvikling af Bandholm-Reersnæs-Blans, der kom frem ved beboermødet d. 5. februar 2007, - "7 visioner for udvikling" for de 57 fremmødte. Efterfølgende havde Bandholm-Reersnæs-Blans inviteret byrådsmedlem Per Jensen til at orientere om de seneste tiltag omkring Lolland Kommunes landdistrikstspolitik.
De 7 visioner, som kan læses her på bloggen, blev meget positivt modtaget, og der kom flere nye ideer på bordet, som nu vil blive skrevet ind i ide-materialet.
Arbejdsgruppen modtager meget gerne endnu flere ideer frem til 1. august 2007. Arbejdsgruppen er åben for alle, der har lyst til at være med til at præge udviklingen i området. Det næste møde i arbejdgruppen afholdes d. 31. maj kl. 19.00 i beboerhuset, Svanevigcentret, - mød trygt op, hvis du har lyst, - du bliver ikke sat til at lave mere, end du selv vil.

No comments: